Siyonizm ve Yahudilik Üstünde Neden Bu Kadar Duruyoruz? Yahudilerin Kültürünün Hiç İyi Bir Yönü Yok mu?


Burada yeri gelmişken belirtmemiz gereken çok önemli bir nokta vardır. Bizim Yahudilerle veya Hz. Musa’nın dini ile, Musevilikle ilgili hiç bir sorunumuz, çelişkimiz, çatışmamız  yoktur. Yahudilerin içinde çok iyi, insanlığa hizmet etmiş ve etmekte olan kişiler mevcuttur. En büyük sorun Siyonizm ve Yahudi Irkçılığı peşinden gitmekte olan Musevilerdir. Ama ne yazık ki bu grup çoğunluğu oluşturmaktadır ve radikal dincidirler, Yahudi şeriatından yanadırlar. Siyonist olmayan kişilerle veya Yahudilerle hiç bir sorunumuz yoktur; bu kitap onları dışlamaktadır; konunun dışında tutmaktadır.  


Siyonizm ve katı-radikal, sömürgeci ve emperyalist olmayan Yahudiler de vardır ve bu Yahudiler bizimle birlikte Türkiye’de veya ABD’de Amerikalılarla birlikte uyum içinde yaşamaktadırlar. Siyonist Yahudilik ise en sonunda Türkiye’yi parçalamayı ve Türkiye’yi, Türkleri köleleştirmeyi hedeflemektedir. 

Bu nedenle bizim sorunumuz, Siyonizmledir, Yahudilikle veya Musevi diniyle değil! Herkesin dinine veya inançlarına saygımız vardır. Ama bizlerin varoluşuna kasteden Siyonist, radikal sömürgeci Yahudi ideolojisi ile elbette çatışmak zorundayız. Burada ele alınan, bizlerle yüzyıllardır gayet uyumlu bir biçimde topraklarımızda yaşayan azınlık Yahudiler veya bizlerle birlikte bu ülkeyi kalkındırmış Yahudiler değildir. Türkiye Cumhuriyetinin leyhine çalışmış pek çok Yahudi işadamı veya bilim adamı da mevcuttur; örneğin Hitler Almanya’sından kaçan Yahudiler Türk Üniversitelerinde bazı departmanların temellerini atmışlardır. Bu kitapta ele alınan, Masonluğu bir Siyonist teşkilat haline getiren, Siyonizmin ve Yahudilerin dünyadaki kayıtsız şartsız hakimiyetlerini isteyen ırkçı, faşist, emperyalist ideolojinin peşinden giden Yahudilerdir. Bu eğilimi olan Yahudilerdir ki, kitapta bahsedilen gizli cemiyetleri de kullanarak, bizim gibi mazlum ulusları sömürmeye, parçalamaya  kalkmaktadırlar. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar